Shqipëria është përfshirë një atmosferë protestash,e cila karakterizohet me bllokimet e rrugëve, ku spikat protesta e banorëve të Unzës së Re te Astiri në mbrojtje të shtëpive të tyre.

Por viktimë ka qenë moderatorja e njohur shqiptare, Alketa Vejsiu, të cilën duket se ka gjetur belaja në një nga rrugët e kryeqytetit.

Një gjë të tillë e ka bërë të ditur vetë Alketa nëpërmjet një video të publikuar në rrjetet sociale.

Në këtë video shfaqet një burrë, që ia ka bllokuar rrugën moderatores dhe nuk e ka lënë të kalojë.

‘Më ka bllokuar rrugën’, dëgjohet të thotë Alketa teksa realizon videon. Më pas dëgjohen boritë e shkaktuara nga trafiku. Më pas një grua ka mundur, që të largojë personin që kishte bllokua qarkullimin.