Tayna është një nga repert më të njohura dhe më e komentuar për momentin këngët e të cilës janë kthyer në hite dhe dëgjohen ngado duke thyer rekord klikimesh dhe në Youtube.

Gjithashtu në këngët që ajo publikon ka gjithmonë mesazhe që janë në mbrotje të të drejtave të të gjithë femrave.Mirëpo siç duket një nga ndjekësit e saj nuk i kanë pëlqyer që flet në emër të të gjithave grave dhe është shprehur:

‘Çfarë të duket vetja ty që po e ngre zërin për të gjitha gratë’ .

‘E pavarur, intiligjente me vetbesim të plotë.Do ta sygjeroj dhe ty për ta provuar se si është’ ka qënë përgjigja e reperes plot vetbesim.