Të gjithë e mbani mend Ragnin, motrës e Sadnës në serialin “Bidai”, i cili korri një shikueshmëri të madhe në vendin tonë.

Ajo së fundmi është martuar në jetën reale me aktorin indian, Chirag Thakkar.

Aktorja Parul Chauhan ka vendosur të mbajë një ceremoni tradicionale, ku u shfaq e veshur me një sari të kuq.

‘Dasma jonë një ditë e mbushur me familjarë, miq dhe nme njërëzit tonë të dashur.Faleminderit që ishit pjesë e rëndësishme e kësaj dite.Ne do u kujtojmë gjithmonë.Ne ju falenderojmë që na bekut me prezencën tuaj.Zoti ju bekoftë’, ka shkruar aktorja në postim e saj në Instagram.