Të gjithë e njohim si një politikan serioz, por këtë herë kryetari i Partisë Republikane, Fatmir Media, i ka habitur të gjithë.

Këtë fundjavë që shkoi Mediu ka qenë i ftuar në dasmën e mikut të tij, dhe për disa momente ai ka lënë mënjanë postin zyrtar dhe ka shijuar atmosferën e ceremonisë martesore.

Por ajo që i ka befasuar të gjithë ka qenë fakti, që pasi ka kërcyer në atmosferën e muzikës ka rrëmbyer mikrofonin dhe ka kënduar live, ashtu siç shihet dhe në foto.

Të gjithë dasmorët e pranishëm në ceremoni e kanë pritur me duartrokitje dhe e kanë shoqëruar me ovacione veprimin e “guximshëm” të ish-ministrit.