Kelly Brook nga një modele e dobët si qiri, është tani një trashaluqe dhe kjo “ndoshta është arsyeja pse ajo bën terapi”, kurse pranon se në stilin e ri të trashaluqes është “paksa më e lumtur”, sidomos tani kur ka mbushur 40 vjet

Për herë të parë doli në publik në moshën 10 vjeçare ku ajo zëvendësoi Denise Van Outen si bashkëprezantuese e Johnny Vaughan në emisionin “Big Breakfast”.

20 vite më vonë, pak para ditëlindjes së saj të 40, Kelly Brook nuk është më ajo vajza e dobët, por një trashaluqe, ka pasur një seri lidhjes të tmerrshme dhe kjo është arsyeja pse ajo “ka mbajtur terapi psikike” disa herë gjatë karrierës së saj.

Foto e vitit 1997

Tani, modelja e kthyer në prezantuese ka pranuar se “ka gjetur pak më shumë lumturi”, me të dashurin e saj Jeremy Parisi që ka vetëm 33 vjet.

Foto e vitit 2017

Foto e vitit 2000

2019

2010