Shqipëria provon të jetë një vendi i pazbuluar edhe nga vetë populli i saj, dëshmi për këtë është ky fshat i braktisur, një perlë e vërtetë.

Shumë fshatra, ndonëse të braktisur, mbartin pamje të jashtëzakonshme të cilat nuk duhen humbur.

Fshati në zonën e Pukës në Shqipëri është fotografuar duken na lënë të mahnitur nga bukuritë mbresëlënëse.

Një fshat i harruar, por gjithashtu një pasuri historike që do t’iu mrekullojë.

Fshatrat në Shqipëri vazhdojnë të jenë akoma shumë të varfra dhe me pak banorë, pasi shumica e njerëzve janë dyndur në qytete me shpresën e një jete më të mirë.

Vizitorët e huaj, mund të jenë eksploruesit e vetëm, të cilët herë pas here, na kujtojnë dhe zbulojnë thesaret e paçmueshme të Shqipërisë.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”819″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser” ajax_pagination=”0″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]