Një kasolle prej druri është ndërtuar në Bordeaux të Francës dhe lejon cdo person që të kalojë natën falas.

Kjo gjë është bërë që të frymëzojë banorët e qytetit për të shkuar drejt natyrës për tu qetësuar pa patur shpenzime.

Kasollja ka pamjen e një bufi nga jashtë, por është një ndërtesë prej tre katesh me shtretër të rregullt.

Kasollet janë dizenjuar dhe ndërtuar nga arkitekti Bruit de Frigo para disa kohësh për të ndihmuar refugjatët.