Duket se koha po ecën shumë shpejt dhe bashkë me të shumë gjëra po ndryshojnë, përfshirë dhe vendet në të cilat jetojmë.

Ky evolim kaq i shpejtë i botës përreth nesh, pa dyshim që na ka lënë të habitur.

“DuaLajm.com” ju njeh me një fotogaleri të qyteteve më të njohura në botë, të cilat dukeshin totalisht ndryshe vetëm disa vite më parë.

1. Singapori: 1960 dhe tani

2. Hong Kongu: 1960 dhe tani

3. Fortaleza, Brazil: 1980 dhe tani

4. Shanghai, Kinë: 1990 deri tani

5. Toronto, Kanada: 1930 dhe tani

6. Pekin, Kinë: 1940 dhe tani

7. Seul, Koreja e Veriut 1950 dhe tani

8. Melburn, Australi: 1920 dhe tani

9. Dubai 1980 dhe tani