Që prej denoncimit të rastit nga oficeri i policisë Emiljano Nuhu e deri tek reagimi i saj në televizion, publiku shqiptar nuk mundi t’i shohë fytyrën vajzës që është vënë në qendër të politikën shqiptare dhe debatit publik në vend.

Foto e mëposhtme, e publikuar këtë mesditë nga TCH, është ajo e Xhisiela Malokut.

Xhisiela Maloku pretendon se është përdhunuar nga djali i deputetit Rrahman Rraja, ndërsa ekspertiza zbuloi se vajza është dhunuar.