Format fizike të bukuroshes Demi Rose kanë ndryshuar me kalimin e kohës, e ndryshimi më i dukshëm është tek të pasmet e saj.

Në një krahasim mes fotove të para të bëra publike e atyre më të fundit vërehet një ndryshim i madh i aseteve të Demi Rose.

Bukuroshja nga Birmingham ka treguar edhe sekretin që ka sjellë këtë ndryshim, jo pak misterioz.

“Gjenet, shumë punë në palestër dhe një dietë të balancuar”,- ka thënë ajo për “The Sun”.