Gina Stewart konsiderohet si gjyshja më seksi në botë dhe këtë javë ka postuar në Instagram një nga fotot më provokuese të saj. Fotoja “topless” është më e pëlqyera deri më sot.

Kjo foto mori 12 800 pëlqime brenda 20 orëve. Gina Stewart është nënë e 4 fëmijëve dhe gjyshe e një mbese.