Në një familje si e Marinës, plot me vajza, sigurisht që është një garë e fortë cila do e kapë buqetën e nuses. Dhe ashtu ishte. Është edhe një kureshtje e madhe, sepse motrën e vogël, Luanën e njohim të gjithë, por edhe vajzat e tjera të bukura të familjes janë të njohura për publikun.

Pasi çifti shkëmbeu premtimet dhe Marina u shpall gruaja e Getit, para se të largoheshin për t’u përgatitur për darkën, nusja, tashmë zyrtarisht e martuar, ndali për t’ia kaluar radhën njërës prej vajzave që u grumbulluan pas saj.

Të gjithë ndoshta kanë pritur që Luana, do e kapte buqetën, por nuk do i ketë të gjitha Luana, shkruan class.

Buqetën e kapi njëra nga mbesat e Marinës, vajza e motrës së madhe, Lirës. Marina ka tre mbesa nga kjo motër, Jorin e cila e priti në altar dhe dy binjake Kledisën dhe Klevisën. Njëra prej tyre, Klevisa e cila kishte veshur gjithashtu fustan të kuq, si e motra dhe e ëma, ishte fituesja. Me sa duket u prezantuam me luftaraken!