E lindur në Kanada, por me prejardhje nga Drenica e Kosovës, ajo bie në sy menjëherë për format trupore e po ashtu edhe për pamjen simpatike.

Fjala është për të renë Hafia Mira, e cila ushtron profesionin e modelingut në Kanada por që me format e saj mund të themi pa frikë që konkurron denjësisht Kardashianët.

E palestruar dhe me të pasme bombastike , fotot e Hafias në Instagram mund të bëjnë xheloze shumë vajza.

Për më tepër mund të shfletoni fotot e saj.