E kanë bërë lidhjen e tyre si një pazell.

Ata shpesh herë publikojnë foto dhe i lejnë komente njëri – tjetrit të mbushura plot dashuri, por ende nuk e kanë konfirmur atë.

Dhe së fundmi teksa Arbana ndodhet për momentin me pushime në Turqi ku ka marrë me vete familjen e saj duke bërë kështu që të jetë disa ditë larg Eduartit me të cilin ndan një pjesë të mirë të ditës.

Megjithatë mallin e ka shprehur edhe publikisht duke i shkruar atij në foton e fundit që ka postuar se i mungon shumë.

“Më mungon”- i shkruan Arbana ndërkohë që edhe ai ia ka kthyer duke i thënë: “Edhe ti mua”.