Jo të gjitha femrat e gjata janë seksi, por ato që janë tërheqin vëmendje të madhe kudo ku shkojnë.

Shumë femra të gjata të bukura janë bërë modele, sepse dizajnerët pëlqejnë të punojnë me femra të gjata, pasi kjo industri kërkon gjatësi të caktuar.

Megjithatë, jo të gjitha janë bërë modele, sepse ka prej tyre që janë aktore, disa këngëtare, por edhe sportiste.

Bëhet fjalë gjatësinë mbi 1.8 m, e cila  është pak mbi mesatarën e asaj që ne e përceptojmë si “femër e gjatë”.

Më poshtë mund të shfletoni galerinë me listën e femrave të famshme, më të gjata se 1.8 m, që cilat konsiderohen seksi dhe të mahnitshme.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1401″ sortorder=”13221,13220,13219,13218,13217,13226,13225,13224,13223,13222″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser” ajax_pagination=”0″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]