Kylie Jenner ka reklamuar sefundi produktet e saj kozmetike nen logon e fundvitit, per te gjitha ato femra qe perdorin marken e saj te grimit.

E shfaqur ne te kuqe, bukuroshja eshte dukur fantastike.

Me veshje dhe grim te kuq poashtu, ajo ka “vjedhur” vemendjen e te gjitheve ne kete reklamim.