Kryeministri Edi Rama, pasi përdori pushtetin për të bërë ekspozitën e pikturave nëpër botë, tashmë po e përdor pushtetin për të shitur kravatat e dizenjuara nga ai.

Së fundmi mësohet se kryeministri ka hapur një dyqan në qendër të Tiranës ku shet kravata e dizenjuara prej tij.

Janë pikërisht qytetarët e Tiranës të cilët kanë nxjerrë foto të dyqanit ku shiten kravata e Ramës, të cilat janë publikuar në nga ish-kryeministri Sali Berisha në faqen e tij në Facebook.

Postimi i Berishës:

Kallam Deeshtaku me dyqan peer shitjen e kravatave qee prodhon vet!!

Lexoni mesazhin dhe shikoni fotot e qytetarit dixhital. sb

“Dyqani eshte ne tek shtat xhuxhat ne rrugen e Elbasanit .

Kravatat jo vetem qenkan te Rames, por cmimi i tyre fillon 150€ deri 1000 dhe i Te fotoja e pare poshte eshte dizenji Edi Ramadetyrokan gjihte deputetet e drejtoret e rilindjes te blejne aty per vete dhe dhurata.Se mbajtja e nje kravate te dizenjuar nga lideri suprem tregon status!!!

Te fotoja e pare poshte eshte dizenji Edi Rama”