Shfaqet në publik gjithmonë i kuruar, i veshur me stile dhe me shije por jo gjithmonë ndodh kështu. Sëfundmi Oni Pustina ka shpërndarë në rrjetet e tij sociale një foto ku shfaqet duke blerë këpucë tek “gabi”.

I pashqetësuar nga sytë e kureshtarëve, showman-i ka provuar këpucët e përdorura ulur në një stol.

Kohët e fundit Oni është angazhuar edhe me politikë, ku e deklaroi hapur se është bërë anëtar i LSI-së, partisë ku zyrtarët më të lartë të e kanë për ofendim t’ju përmendësh dhe jo më të imagjinosh t’i shohësh tek “gabi”.