Gjatë punës së tyre dalin më tepër zhveshur por ka dhe nga këto momente ku tregojnë të ardhurat e tyre marramendëse duke na treguar edhe njëherë që është një nga profesionet më të paguara në botë.

Le të shohim disa foto të tyre duke mbajtur thasët me lekë të fituara brënda një nate të madhe.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”8″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser” ajax_pagination=”0″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]