Në dasmën e Elitës dhe Gjikos, i ftuar ka qenë dhe këngëtari i mirënjohur kosovar, Meda, i cili ishte së bashku me bashkëshorten e tij, Lulen.

Por duket se kjo e fundit ka rrëmbyer vëmendjen e burrit. 

Ajo u shfaq me një veshje gjysmë-transparente, duke bërë që të vihen re tej mase linjat e saj trupore dhe recipetat.

Por kjo veshje  e Lules, nuk është lëvduar në rrjetet sociale, përkundrazi, komentuesit e kanë kritikuar ashpër atë.