Armela Hyseni, ish-banorja e Big Brother ka shumë pak kohë që ka bërë një operacion plastik. Ajo ka bërë një ndërhyrje në hundë dhe duket mjaft e kënaqur pasi ka postuar dhe disa foto nga ku tregon tërësisht hundën sesi duket pas operacionit.