Mbrëmja e horroit duket se në Londër nuk do harrohet kurrë sepse ka lënë një shije të keqe për të gjithë me anë të fotove dhe videove që kanë mbetur nëpër rrjet që gjithkush të solidarizohej kundër këtyre përpjekjeve barbare.