Të studiosh anët e errëta të çdo shenje zodiakale, si frikërat që kemi, mund të kthehet në një armë shumë të nevojshme.

Sa më shumë i njohim këto frikëra, aq më shumë mund t’i luftojmë dhe sa më shumë i njohim tek të tjerët aq më shumë i shmangim.

Cila është frika më e madhe për çdo shenjë? Zbuloje tani…

Dashi, frikë se mos humbasin njerëzit

E vetmja gjë që tremb një Dash është të humbasë një mik pas një diskutimi.

Një Dash, edhe pse shpesh nuk e kupton, urren të humbasë.

Ata janë luftëtarë.

Jepen me mish e me shpirt pas diçkaje jo vetëm sepse duan të fitojnë por sepse është në natyrën e tyre.

Kanë vullnet dhe pasion.

Ndonjëherë bëjnë kontrast me ata që duan por pa qëllim.

Për fat të keq, kjo gjë i stimulon për të luftuar edhe më shumë vetëm për të çliruar energjinë.

Është një rreth vicioz.

Demi, frikë nga destabiliteti financiar

Demi e pëlqen rehatinë.

Pëlqen ushqimin, një tapet të bukur, një oxhak dhe çdo gë që krijon një atmosferë të ngrohtë.

Më shumë sesa një preferencë e thjeshtë, për Demin është nevojë që të rrethohet nga komoditeti.

Demi i mban paratë dhe lufton kundër borxheve. Nëse fillonë të shohin rënie financiare, frlika më e madhe e tyre është se mos kjo ndiko

n në stilin e tyre të jetesës.

Nuk fitojnë para vetëm për të pasur fitim.

Asgjë më shumë nuk i tremb sesa destabiliteti financiar.

Binjakët, frikë për të marrë vendime

Binjakët ndryshojnë vendimet, mendimet, mundësitë e deri dhe premtimet që i bëjnë vetes ose të tjerëve në çdo moment.

Arsyeja?

Nuk kanë dëshirë të përballen.

Kjo cilësi i bën mjeshtra manipulimi.

Ata kanë frikë të marrin vendime.

Binjakët kanë një personalitet të dyfishtë, prandaj në momentin që kënaqen me një opsion, pjesa tjetër e tyre i pyet se si do kishte qenë po të kish zgjedhur tjetrin.

Gaforrja, frikë për të dalë nga shtëpia

Gaforret janë agorafobikë.

U pëlqen të rrinë në shtëpinë e tyre, vendi ku askush nuk mund t’iu bëjë keq.

Duket sikur ndihen të sigurt në një vend ku janë mësuar, por izolimi që krijon nuk është i mirë për ta.

Në këtë mënyrë mund të ndikojnë edhe në lirinë personale që ka të bëjë më shumë me rrethanat e jashtme dhe të brendshme.

Luani, frikë nga injorimi

Nëse ka diçka që Luani e urren është të mos e vësh re.

Fatmirësisht ata dinë si të punojnë me atë frikë në mënyrë shumë motivuese.

E bëjnë të pamundur që t’i njorosh, falë sinjaleve dhe gjuhës së trupit.

Luani është një nga shenjat më të veçanta të zodiakut.

Duan të jenë në qendër të vëmendjes dhe të konsiderohen në çfarëdolloj rrethane.

Virgjëresha, frikë nga joperfektja

Virgjëresha është një shenjë perfekte.

Nuk e pëlqen rrëmujën, prandaj nëse hyn në shtëpinë e saj dhe derdh mbi tapet një gotë verë, merr parasysh pasojat.

Nuk duhet shumë të për të nervozuar një Virgjëreshë.

Përpiqu t’ua mbash emocionet nën fre.

Frika e tyre më e thellë është papërsosmsria.

Peshorja, frikë nga vetmia

Inteligjentë, pasionantë, Peshoret janë partnerë të jashtëzakonshëm romantikë.

Është e vështirë t’i imagjinosh duke kaluar jetën vetëm.

Asgjë nuk i tremb më shumë se kjo.

Peshoret janë shenjat tipike e depresionuar.

Akrepi, frikë nga privatësia

Akrepët janë persona të errët, të thellë dhe kompleksë.

Mund të kesh lexuar se janë Peshqit më të ndjeshëm, por Akrepi di se si t’i shprehë më shumë ndjenjat.

Sensibiliteti i një Akrepi është paralizues.

Ata kanë frikë nga privatësia.

Kanë krikë se në fund të tjerët do t’i braktisin.

Shigjetari, frikë nga ambientet e mbyllura

Shigjëtarët janë eksplorues natyralë.

Pëlqejnë të udhëtojnë nëpër botë në kërkim të të vërtetave të tyre personale.

Janë qeverisës së JupIterit.

Ndikimi i këtij planeti u krijon një lloj klaustrofobie.

Kanë frikë si nga hapësirat e ngushta ashtu edhe nga përgjegjësitë e përditshme.

Nuk kanë frikë më shumë sesa nga limitimi i lirisë.

Bricjapi, frikë nga dështimi

Bricjapët janë njerëz shumë profesionalë.

Janë të varur nga puna, por frika e tyre më e madhe është dështimi.

Për këtë arsye janë paksa në vakët në veprimet që bëjnë.

Ama kjo është një frikë që i motivon për të ecur përpara.

Ujori, frikë nga kufijtë

Ujorët do ta kalojnë jetën duke shmangur çfarëdolloj kurthi intelektual.

Janë shumë të ngjashëm me Shigjetarin, përveç faktit që klaustrofobia e tyre ka lidhje direkt me situatat si puna, shkolla, martesa.

I shohin si një burg intelektual dhe urrejnë të regjistrohen në çfarëdolloj grupimi.

Janë origjinalë. Lëri të bëjnë me kokën e tyre.

Do ta vlerësojnë shumë.

Peshqit, frikë nga përgjegjësitë

Peshqit jetojnë në një botë fantastike dhe nuk duan që të rriten.

Ata kanë dhuntinë e një kreativiteti pa fund dhe nga kjo lind një paaftësi për të përballuar jetën e e përditshme.

Peshqit nuk marrin përgjegjësi dhe jepen shpesh ndaj alkoolit.