Ka dalë serish në shitje fustani i famshëm blu velvet i Princesh Dianës. Fy fustan është dizenjuar nga Victor Edelstein dhe u vesh për herë të parë nga Lady Diana në vitin 1885 në Shtëpinë e Bardhë, kur ajo kërceu me John Travolta-n.

Ky vallëzim u përshkrua nga aktori si një eksperiencë e rrallë dhe bëri shumë bujë në atë kohë. Ky fustan i ‘guximshëm’ për një princeshë, ka një dekolte të hapur dhe është veshur edhe katër herë të tjera nga Lady Diana.

Nuk është hera e parë që ky fustan del në ankand. Rasti i parë ka qenë në qershor të vitit 1997, vetëm një muaj pas vdekjes së princesësh ku u shit 100.000 paund dhe paratë u dhanë për bamirësi.Fustani ka dalë sërish në ankand por këtë herë vlera është akoma më e madhë. Ai do të shitet për 350.000 dollarë