Një burrë po jepte një shfaqje duke futur kokën brenda gojës së krokodilit, por e papritura e madhe ka ndodhur.

Performanca është regjistruar në Tajlandë, por në momentin kur po zhvillonte shfaqjen, kafsha e egër e ka tundur disa herë kokën e burrit, dhe nëse do kishte vazhduar më tepër do kishte qenë fatale për të.

Fatmirësisht, burri nuk pati dëmtime të mëdha. Videoja është publikuar në rrjetin e famshëm të LiveLeake.