Ballina Bota Foto galeri / Shikoni ndërtesat më të bukura të shekullit

Foto galeri / Shikoni ndërtesat më të bukura të shekullit

Website “Gear Patrol” ka publikuar disa nga qiell gërvishtëset dhe galerit e artit më të bukura të shekullit që janë harxhuar shuma marramendëse lekësh dhe kanë një dizajn tepër të veçantë dhe unik në botë.

1. Dy kullat “Absolute World”, Toronto

1-37

2. Galeria e artit “Toi o Tāmaki” në Aukland, Zelanda e Re

2-36

3. Stadiumi kombëtar i Pekinit “Bird’s Nest”, Kinë

3-34

4. Akuariumi “The Blue Planet”, Danimarkë

4-32

5. Ndërtesa “BMW Welt”, Mynih

5-30

6. Kulla “Burj Khalifa”, Dubai

6-27

7. Kompleksi kulturor dhe arkitekturor “The City of Arts and Sciences”, Spanjë

7-22

8. Akademia e Shkencave, Kaliforni

8-18

9. Ndërtesa “Disney Concert Hall”, Kaliforni

9-15

10. Parku natyror 101 hektar “Gardens by the Bay”, Singapor

10-13

11. Shtëpia e operës “Guangzhou”, Kinë

11-10

12. Salla e koncerteve dhe qendra e koferencave, ndërtesa “Harpa”, Islandë

12-8