Ballina Galeri Kelly Brook fillon përgatitjet për 2018, zbuloni fotot e kalendarit të modeles

Kelly Brook fillon përgatitjet për 2018, zbuloni fotot e kalendarit të modeles

Bukuroshja Kelly Brook, modelja dhe aktorja britanike zbulon parakohe disa nga fotot e kalendarit për vitin 2018.