Ballina Galeri Vajza e kryeministrit publikon fotot, a është kjo vila e Edi Ramës...

Vajza e kryeministrit publikon fotot, a është kjo vila e Edi Ramës në Surrel?

Një nga objektet që është bërë “shënjëstër” e debateve të kundërshtarëve politikë të kryeministrit Rama, por dhe e shumë qytetarë të ndryshëm, pa dyshim që është shtëpia e tij në Surrel, duke marrë parasysh dhe faktin që është e para e atij lloji në vendin tonë.

Ndërtesa e cila është unike në Shqipëri dhe ka një arkitekturë mjaft të veçantë ka shtyrë më tepër kuriozitetin edhe pas deklaratave të kryeministrit ku e përshkruante si “një shtëpi të ndërtuar me beton, pa suva, pa dritare dhe pa mobilje”.

Vajza e bashkëshortes së kryeministrit Rama, Rea Xhillari, ose thjeshtra, ka publikuar disa foto  të një ndërtese në “InstaStory”, e cila shihet se është mjaft e ngjashme me përshkrimin e bërë nga kreu i Qeverisë të shtëpisë në Surrel.

Gjelbërimi, mobiljet e thjeshta prej druri dhe muret e betonizuara, pa hezitim të bëjnë të mendosh se kemi të bëjmë me shtëpinë e kryeministrit Rama në Surrel.