Mos u shqetëso, ne të gjithë kemi pika të dobëta. Është diçka natyrale. Nuk është e nevojshme t’i nënshtrohesh një testi psikologjik për të kuptuar se dikush ka pika të forta dhe pika të dobëta. Mirëpo ndonjëherë mund të mos i kuptojmë në mënyrë të qartë se çfarë pikash të dobëta kemi, pasi ato mund të jenë tepër të fshehta, ndaj duhet të ndërmarrim teste personaliteti si ai më poshtë, në mënyrë që t’i pranojmë këto dobësi dhe të marrim masa për t’i përmirësuar ato.

Çfarë pe në fillim në foto?

  1. Muzikantin e moshuar

Nëse ke parë muzikantin e moshuar, atëherë ti je një person tepër i fiksuar tek objektivat që i vendos vetes. Për fat të mirë, këto objektiva shpesh shkojnë paralelisht me pasionet që keni në jetë. Ndonjëherë e pyet veten nëse ke marrë vendimet e duhura apo jo. Mos u shqetëso, gjithë puna e pafund që ti bën, do të të shpërblehet një ditë. Dobësia jote më e madhe është pamundësia për t’u lidhur në mënyrë të fortë me personat në jetën tënde. Je tepër perfekt në punë dhe ke plot aftësi për të dashur të tjerët, por duke qenë se përqendrohesh tek detajet në çdo aspekt, shpesh harron t’i japësh prioritet edhe njerëzve të rëndësishëm për ty. Suksesi është i pakuptimtë, nëse nuk ke dikë me të cilin ta ndash.

  1. Fytyrën e burrit

Nëse ke parë fytyrën e burrit, teksa e pe foton fillimisht, je lloji i personit që i lë gjërat të rrjedhin siç është e shkruar. Njihesh për natyrën tënde të qetë dhe aurën e paqes që sjell tek njerëzit përreth. Dobësia jote më e madhe është paaftësia për të mos folur me sinqeritet për ndjenjat e tua. Nëse i mban përbrenda gjithë ndjesitë e tua, dije se nuk do të ndihesh aspak mirë. Duhet t’i lësh të lira këto ndjesi. Njerëzit e besuar nuk do të të urrejnë, apo gjykojnë, por do të të dëgjojnë, do të të këshillojnë dhe në fund do të ndihesh ti më i qetë se më parë.

  1. Fytyrën e femrës

Nëse ke parë fytyrën e femrës, kjo gjë tregon se të tjerët të shohin si një lider. Je një person i fortë dhe i vendosur, kur vjen puna tek rënia dakord me të tjerët, por e di edhe kur është momenti i duhur për të bërë një pushim sado të vogël. Dobësia jote më e madhe është paaftësia për të marrë shumë përgjegjësi mbi supe. Të pëlqen t’i organizosh gjërat, pasi e di se e ke dhunti rregullin dhe bërjen e gjërave në mënyrë perfekte, por nga ana tjetër nuk të pëlqen kur të ngarkojnë më tepër përgjegjësi, nga sa mund të përballosh.

  1. Burrin me mjekër

Nëse gjëja e parë që pe është burri me mjekër, dije se je një person i ndrojtur, por edhe nevrik. Nuk është se nuk të pëlqen të fitosh eksperiencë, apo të krijosh kujtime të reja, por të duket e pamundur t’i afrohesh dikujt apo diçkaje që nuk ke kohë që e njeh. Je tepër i sjellshëm dhe inteligjent, por dobësia jote më e madhe është kokëfortësia, nga e cila e ke provuar dhe nuk ia ke dalë dot ta lësh mënjanë. Kur merr një vendim për diçka, nuk ndërron mendje, edhe pse mund ta kuptosh se ajo që ke vendosur, nuk është gjëja e duhur për ty.