Pas një jave kërkim janë gjendur më në fund nga policia e Tiranës 2 fëmijët amerikan të humbur në zonën e Kopshtit Zologjik. Por a u bashkuan këta fëmijë me nënën e tyre ? Jo, pasi nëna ka qen shkaku primar që ata janë larguar nga shtëpia si pasojë e dhunimit dhe keqtrajtimit ndaj të miturve.

Ka qenë vet nëna e cila ka denoncuar zhdukjen e 2 fëmijëve të saj në polici duke thënë se vuanin nga probleme mendore dhe ishte e shqetsuar se sdo vinin më kurrë por mesaduket gruaja 47 vjeçare i ka akuzuar fëmijët për probleme mendore për të patur alibinë e saj ndaj këtij fakti dhune që ajo shkaktonte sistematikisht ke të miturit.

Fëmijët kanë qenë gjithë kohën nën vëzhgimin e psikologes dhe janë pyetur nga ajo për të gjithë detajet e mundshme dhe për shkakun e largimit dhe pas konsultës me prokurorin që policia ka bërë ka vendosur arrestimin e nënës 47 vjeçare Andrea Grace Bailey-Kay.