Në datën 1 shkurt u raportua e humbur 13-vjeçarja shqiptare. Por sot është gjendur në  Hertfordshire, Angli.

Sipas autoriteteve të Policisë Angleze , nëna shqiptare ishte me dy fëmijët e saj, me vajzën dhe djalin, kur i ka kërkuar gruas misterioze se si t’i drejtohej stacionit më të afërt policor.

Gruaja i shoqëroi tre shqiptarët në stacionin e Policisë të Saint Albans, por nuk kanë bërë të ditura shkaqet pse u zhduk vajza shqiptare.

Nga hetimet janë vënë në pranga 5 persona, mes tyre dhe një grua.