1. Janë ekstremisht të pavendosura
 2. Seriozisht, në fillim të duan, pastaj të urrejnë, pastaj të duan prapë
 3. Duan gjithnjë të thonë fjalën e fundit në një debat, por i druhen përballjes
 4. Dashurojnë diamantet, fundja janë gurët e shenjës së tyre
 5. Bëhen xheloze shuuumë lehtë
 6. E urrejnë t’i lënë në pritje. E URREJNË!
 7. Janë vazhdimisht të uritura dhe me nerva
 8. Mezi heqin dorë
 9. Dhe kjo është arsyeja përse grumbullojnë gjëra pafund
 10. Që do të thotë se s’kanë kurrë vend në dollap
 11. Familja dhe shtëpia vijnë gjithnjë në radhë të parë
 12. I kërkojnë me lupë partnerët maskarenj. Akrepë, me ju e kemi!
 13. Kur tentojnë të bëjnë humor përgjithësisht përfundojë duke ofenduar të tjerët
 14. Janë të dashura dhe besnike
 15. Dashurojnë ushqimin
 16. Janë disi përtace
 17. Por pavarësisht kësaj, kanë ambicje për të pushtuar botën
 18. U pëlqen udhëtimi, por edhe luksi, kështu që mos e çoni në një vend të lirë
 19. Irritohen nga njerëzit thumbues 
 20. Mund të jenë kokëforta si mushka por në fund të ditës janë romantike të pashpresa