TIRANË

Tensione në procesin gjyqësor ndaj Emiljano Shullazit dhe grupit të tij. Ndërsa po vijonte seanca, Gilmando Dani i ka kërkuar gjyqtares Dollani të tregojë nëse është kërcënuar. Me gjithë këmbënguljen e tij, Dollani nuk ka dhënë përgjigje dhe i ka kërkuar të ulet. as mosbindjes gjykatësja e ka përjashtuar nga seanca.

Katër të pandehurit dhe avokatët kanë lënë seancën.