Shërbimi popullor i Gmail në Google po ndryshon përsëri me një veçori të re që është caktuar për të ndarë me të gjithë përdoruesit.

Gmail nëpërmjet një aplikacioni të ri, ka vendosur të përshpejtojë mesazhet.

‘Kompozimi i zgjuar’ do të fillojë të qarkullojë në javët e ardhshme me aftësinë për të parashikuar atë që përdoruesit duan të thonë para se të shkruhet.

Google thotë se ky funksion i ri i mundësuar nga ineligjenca artificiale “do t’iu ndihmojë të hartoni email nga e para, më shpejt”

Firma e fuqishme e motorëve të kërkimit, tha në një postim se “Nga përshëndetja juaj në mbylljen tuaj (dhe frazat e zakonshme në mes), Smart Compose sugjeron fjali të plota në emailin tuaj në mënyrë që ju të mund t’i hartoni me lehtësi”.

Duke vepruar në sfond, përdoruesit mund të shkruajnë një email si zakonisht, por Smart Compose do të ofrojë sugjerime ndërsa shkruajnë.

Për të maPër të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook