Google prezanton se fundmi risin e saj më të re.Shumë shpejt motorrët e kërkimit do vihen në përdorim vetëm me anë të përdorimit të zërit tuaj.

Analistët bëjnë me dije se Google arrin njohjen me një saktësie prej 95 %,gjë e cila është në nivel të njëjtë me njerzit.

Shkalla e njohjes së zërit u rrit me 20 % në katër vitet e fundit dhe do vazhdojë të rritet eventualisht gjatë gjithë kohës.