Deputetja e Partisë Demokratike, ka firmosur dhe ka dorëzuar djegien e mandatit të deputetit.

Ditën e nesërme pritet dita e dytë e protestës së opozitës së bashkuar. Djegia e mandateve u pa nga opozita si mënyra e vetme për të pasur zgjedhje të lira e të ndershme që do t’i hapnin rrugë vendit drejt integrimit europian.