Grida Duma është një ndër figurat femërore më të përfolura të politikës shqiptare përsa i përket look-ut të saj.

Tepër sensuale dhe klasike, ajo gjithmonë ka rënë në sy me menyrën  e të veshurit dhe sidomos me flokët e saj të errët. Por mesa duket përfundimi i vjeshtës e gjen Gridën me flokë me ngjyrë të çelët dhe me fije në balluke.

Panvarësisht ndryshimit, deputetja e Partisë Demokratike, është sërisht joshëse.