Grupi muzikor Metallica elektrizuan skenën e “Arena Națională” në Bukuresht.

Por ata vendosën që mbështetjen e fansave ta shpërblejnë me 250 mijë euro, të cilat i dhuruan për ndërtimin e spitalit të parë pediatrik të onkologjisë dhe radioterapisë në Rumani. Gjithçka nisi si ide dhe grupi Metallica pasi u informua për projektin, vendosi që të kontribuojë.