Kejvina Kthella modelja e cila u bë e njohur për shqiptarët me pjesmarrjen e saj në ‘Xing me Ermalin’ së fundmi u ka lejuar ndjekësve të saj që ti drejtojnë pyetje për të mësuar më shumë rreth saj.

Pyetjet ishin të shumta si për anën profesoniale ashtu dhe për jetën private.

Një nga pyetjet që iu drejtua velinës ishte: ‘Cila  është gjëja që urreni më shumë’

‘Hipokrizia’, është përgjigjur modelja seksi.

‘90% e shqiptarëve baraz me hipokrizi’, ka shpjeguar më tej Kevina, duke i futur pothuajse të gjithë shqiptarët në një thes.