Kujdesuni për njerëzit me të cilët jeni të lirë të shprehni emocione, dëshira dhe ndjenja.

Ky test do t’ju ndihmojë të kuptoni saktësinë e rrugës së zgjedhur dhe gjithashtu do t’ju japë këshilla, për të cilat shpirti juaj ka nevojë në këtë kohë. Zgjidhni një bllok dhe lexoni mesazhin tuaj.

Blloku nr. 1

Mesazhi juaj: “Jepuni para jetës”

Ju duhet ta pranoni jetën tuaj dhe të mos u rezistoni dëshirave të vërteta të zemrës suaj. Me shpresë dhe guxim, shkoni të “takoni” jetën tuaj. Nuk ka asgjë për t’u frikësuar, sepse tani ju keni një shans të madh, dhe ndoshta të vetmin, për të qenë ata që jeni vërtetë!

Sa herë keni kërkuar falje vetes që nuk keni bërë diçka? Dhe sa shpesh keni mohuar veten, me shpresën se diçka e pabesueshme ndodh dhe ju trondit? Natyrisht, në thelb kuptoni se një shpërblim i tillë mund të vijë vetëm duke u përpjekur. Por ndonjëherë ju sërish shpresoni të keni një shans.

Sidoqoftë, shpirti juaj e di saktësisht atë që ju nevojitet dhe çfarë doni të bëni. Secili prej nesh ka ardhur në këtë botë për të shijuar jetën, kështu që bëjeni! Sapo të filloni të lëvizni në drejtimin tuaj, do të shihni pothuajse menjëherë se si jeta juaj do të fillojë të luajë me ngjyra të reja të shndritshme.

Blloku nr. 2

Mesazhi juaj: “Rrit vetëbesimin”

Ju meritoni të gjithë të mirat në jetë, jo më pak se cilido tjetër. Vëmendje, respekt, dashuri dhe sukses. Momenti më i mirë ka arritur të çlironi vetëdijen tuaj nga kufijtë që pengojnë lumturinë tuaj.

Blloku nr. 3

Mesazhi juaj: “Eleminoni zvarritjet”

Nëse, për shkak të pavendosmërisë ose frikës, ju keni një tendencë të shtyni rregullisht diçka për “më vonë”, është koha për të eliminuar këtë zakon të padobishëm. Ju vështirë se mund të shtyni për më vonë të gjitha gjërat e mira që mund të ndodhin për ju.

Vlen të fillohet me realizimin e plotë të një detyre të veçantë. Përfundojeni. Gradualisht do të mësoni të përfundoni të gjitha detyrat. Së bashku me këtë aftësi, do të fitoni një nivel më të lartë besimi.

Blloku nr. 4

Mesazhi juaj: “Nevojë për dashuri”

Tani më shumë se kurrë jeni gati të doni. Gjithashtu, ju pëlqen të jepni dashurinë tuaj. Është koha për të pastruar mendjen tuaj nga qëndrime dhe modele negative, të çliroheni nga frika që pengon hapjen e zemrës suaj.

E kaluara duhet të lihet në të kaluarën dhe nëse jeni në gjendje të nxirrni përvojën nga ajo që po ndodh me ju, atëherë është një shenjë e mirë. Gjithësia dëgjon mendimet tuaja në çdo kohë, edhe kur besoni se jeni vetëm me veten tuaj.

Nëse mendimet tuaja drejtohen nga frika, atëherë nuk do të merrni rezultatin e dëshiruar. Pra, hapni zemrën tuaj për të përmbushur ndjenjat e reja, imagjinoni veten në krahët e një personi të denjë për dashurinë tuaj.