Prezervativët ndoshta iu kanë bezdisur dhe nuk iu kanë lënë që të argëtoheni 100%?

Gratë kanë përdorur për vite me radhë pilula, mbështjellëse dhe implante, por një formë e re e hatashme e kontraceptivit për meshkuj do të jetë në përdorim në vitin 2018. Një xhel që parandalon shtatzënitë e padëshiruara.

Por përgatituni për eksperienca të reja; një metodë tjetër do ta zëvendësojë prezervativin. Ky produkt do të lancohet në fillim të muajit prill dhe do të jetë në formën e një xheli, i cili do të aplikohet tëk shpatullat e meshkujve.

Ky lloj xheli do të thithet për disa minuta nga lëkura dhe efekti i tij do të zgjasë 72 orë.
Menjëherë pas aplikimit të këtij produkti do të absorbohen dy hormone sintetike, testosterone dhe progestin, bllokohen testet nga prodhimi i testosteronit të mjaftueshëm për të prodhuar nivele normale të spermës.

Krijuesit pretendojnë se nuk duhet të ketë efekte anësore të dyshimta, sepse xheli balancon çdo mospërputhje hormonesh.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook