Si pjesë e serisë së vazhdueshme të hartave historike nga krijuesi i YouTube ‘Cottereau’, paraqitet edhe një hartë e vjetër.

Video titullohet ‘Çdo Udhëheqës në Evropë që nga viti 400 para Krishtit’ dhe ka të bëjë me ndryshimet që ka pësuar.

Harta e mëposhtme tregon sundimtarin e veçantë të çdo shteti të madh europian dhe ndryshimin në atë kufijve të shtetit gjatë sundimit të çdo personi që nga viti 400 para Krishtit.

Kjo përfshin çdo Mbret, Diktator, Perandor, President dhe Kryeministër gjatë çdo perandorie, lufte dhe faze të historisë evropiane deri në vitin 2017.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook