Mbrëmjen e djeshme në “Kuzhinën e ferrit” një prej konkurrentëve nuk i ka duruar fjalët dhe veprimet e shef Renatos dhe i është kthyer me një fjalor banal.

Kur Renato e ka pyetur se për çfarë iku nga frigoriferi, Erioni ia ka thënë troç:
“Do ta dish? Epo…Na u ça k***”

Gjithashtu dhe shef Renato i është kundërpërgjigjur ashpër duke e përzënë nga kuzhina.