Një ngjarje e rëndë ka ndodhur sot në Shijak ku rreth 50 persona kanë mbetur të helmuar. Lajmi bëhet i ditur nga urgjenca, sipas të cilës sot janë paraqitur rreth 50 veta me diarre dhe janë shfaqur me temperaturë të lartë.

Nga dëshmit e para të pacientëve gjithçka ka filluar pasi ata kanë konsumuar ushqimin në lokalin e dasmave në shijak. Nga të dhënat e deri tanishme janë rreth 38 oersona të cilët janë paraqitur ndërsa rreth 12 veta janë shtruar në spital në gjendje të rëndë. Ndërkohë policia ka nisur hetimet për sqarimin e plotë të situatës dhe zbulimin e shkakut të helmimit.