Gaforrja, 5 yje:

Ju nuk duhet të dekurajoheni sepse aspekti i shkëlqyer i Jupiterit është një element force për ju. Edhe nëse diçka nuk shkon si dëshironi, nuk duhet të heiqni dorë. Së shpejti do të keni një konfirmim, por mos e nënvlerësoni angazhimin tuaj, sepse muajt e ardhshëm dhe fillimi i vitit 2019 do t’ju japin mundësi për të dalë në pah. Mos jini pesimist, nganjëherë ju keni vetëm një person të afërt për t’ju mbrojtur dhe për të treguar dashamirësinë tuaj.

Virgjëresha, 5 yje:

Vështirësitë e vetme që mund të jenë në këtë periudhë janë ato që kanë të bëjnë me një rënie të lehtë fizike. Mos bëni gjëra me ngut, edhe nëqoftëse ka shumë angazhime për t’u kryer, edhe ju mund të bëni gabime shpërqendrimi. Ndonjëherë punoni shumë. Por, duke punuar shumë, në afat gjatë ju shkakton lodhje, andaj përpiquni të përqendroheni në atë që vlen të ndiqet, pa u dekurajuar nga disa vështirësi.

Bricjapi, 5 yje:

Në këtë ditë, 28 shtator 2018, duhet të jeni pak më në dispozicion për të tjerët. Mos u dekurajoni nga zhgënjimet që i përkasin së kaluarës, ose nga disa dështime që mund të kenë ndikuar në pjesën e parë të vitit. Mundohuni të jeni pak më të disponueshëm. Duhet të jeni pak më pozitivë dhe mos u dekurajoni nga mendimet apo ndikimet negative.

Peshqit, 5 yje:

Në punë do të bëhen disa ndryshime për të bërë deri në nëntor, të cilat përfundimisht do të jenë të favorshme. Kjo është një kohë shumë e bukur për punë, ju mund të përjetoni emocione të forta, edhe pse në disa raste duhet të jeni të qartë me partnerin tuaj, që mund të ketë qëllime të ndryshme nga tuajat. Mos e nënvlerësoni rëndësinë e krijimit të një kontakti më të sinqertë dhe të drejtpërdrejtë me ata që janë objekt i interesimit tuaj.

Dashi, 4 yje:

Ju jeni një shenjë dinamike dhe e pandalshme, nuk rrini në vend duke menduar problemet, kur keni në mendje për të arritur diçka. Madje edhe ata që kanë arritur të kenë sukses janë duke pritur konfirmim ose një përgjigje që u lejon të lëvizin përpara dhe të kapërcejnë pengesa. Por mos u dekurajoni shumë, sepse në ditët e ardhshme diçka do të ndryshojë në avantazhin tuaj. Nga e hëna, lajmi i mirë mund të vijë, ndërsa në dashuri nuk ka lajme të mëdha.

Peshorja, 4 yje:

Për horoskopin e ditës së premte 28 Shtator 2018 ju do të vazhdoni të ndjeni tranzitin e Saturnit kundër. Në fakt ju keni përgjegjësi të mëdha dhe mundësi për të dalë në pah, por nga ana tjetër ju jeni të dekurajuar sepse ndiheni të lodhur. Ju mund të bëni gjëra të mëdha, por çdo sukses ju kushton energji dhe përpjekje. Lajm i mirë mund të vijë, por mund të duhet ndihmë për të arritur atë që dëshironi. Këto ditë nuk është e lehtë për t’u bashkuar me të tjerët, por ju duhet të bëni më të mirën.

Demi, 4 yje:

Vetëm ata që kanë mbetur duke vështruar dhe që kanë shmangur marrjen e përgjegjësisë dhe çuarjen përpara të vendimeve, mund të duken më të qetë me qetësi. Më kurajozët kanë ndryshuar tashmë dhe prandaj e gjejnë veten në një situatë veçanërisht angazhuese. Ka shumë lajme, është një moment i rëndësishëm, sepse keni një aftësi të mirë për të akomoduar ndryshimet që ndonjëherë janë edhe epokale.

Binjakët, 4 yje:

Tani është koha për të bërë lojën tuaj, për të pohuar idetë tuaja dhe interesat tuaja. Do të ketë ndryshime në javët e ardhshme. Tani nuk është koha e duhur për të investuar dhe për të marrë një qëndrim shumë të pakujdesshëm. Është e këshillueshme që të jeni të kujdesshëm dhe të vlerësoni çdo pasojë. Burrat e shenjës janë shumë të zënë me punë. Në përgjithësi, megjithatë, ka një situatë mjaft të qetë që mund të menaxhohet në mënyrë paqësore, për ata që kanë qenë së bashku për një kohë të gjatë.

Luani, 3 yje:

Muajt e ardhshëm do të jenë shumë interesante për ata që kërkojnë hakmarrje. Pra, kini kujdes nëse ka marrëveshje për t’u rinovuar, përballje në dashuri për të mbështetur. Mundësitë e reja për sukses po hapen. Lajm i mirë ndërmjet mesit të nëntorit dhe dhjetorit, prandaj mos u dekurajoni nëse nuk merrni menjëherë përgjigjet që kërkoni. Gjithçka ka rëndësi është që të përfshiheni, sigurisht mos të qëndroni mënjanë dhe të rrini e vështroni.

Shigjetari, 3 yje:

Bërja e gjërave të reja gjithmonë ju ngacmon. Njerëzit e rinj gjithashtu mund të vendosin të ndjekin një ide të re që do të jetë e suksesshme. Nga ana tjetër, njerëzit më të pjekur mund të ndjejnë nevojën për të dhënë më shumë hapësirë ​​dashamirësisë së tyre, pasioneve të tyre dhe për të pasur një mënyrë jetese disi më të rehatshme. Ka pak shqetësime, sipas horoskopit, edhe për ju që jeni aq të guximshëm dhe të fortë. Ndonjëherë mund të keni dyshime për zgjedhjet që po bëni.

Ujori, 2 yje:

Këto ditë jeni shumë të hutuar dhe të zhytur në mendimet tuaja. Kjo është për shkak se ju jeni veçanërisht të shqetësuar për disa presione burokratike që ju trazojnë. Kur nënshkruani një marrëveshje, e bëni seriozisht. Pra, kush është i angazhuar apo i martuar mund të gjejë përfitim më të madh për të biseduar drejtpërdrejt me partnerin dhe për të shmangur keqkuptimet që mund të krijojnë tension të mëtejshëm në shtëpi. Kush është vetëm, është e vështirë që në këtë periudhë të vendosë të jetojë histori të reja, në një mënyrë aktive dhe përfshirëse.

Akrepi, 2 yje:

Hëna e kundërt në Demin sot dhe nesër krijon më shumë parehati. Sidoqoftë, kjo është një periudhë veçanërisht pozitive, veçanërisht për ata që në të kaluarën kishin vështirësi në dashuri. Ka dëshirë më të madhe për të dashur dhe për të qenë në shoqërinë e të tjerëve. Në këto ditë ju ende mund të arrini sukses. Është e mundur që ju të shkoni pa u vënë re. Është një periudhë shumë e mirë për ata që bëjnë një aktivitet krijues dhe për këtë arsye kanë mundësinë të ndjekin intuitat e tyre.