DASHI
Mbajeni një projekt kreativ për veten tuaj. Do të ishte gabim të tregonit punën tuaj në fazat e hershme. Gjëja e fundit që dëshironi është që të dekurajoheni nga një kritik i mirë. Ju duhet të lini idetë që të rrjedhin si një lumë i fuqishëm. Ndryshoji ato më vonë. Ndershmëria dhe integriteti ju bëjnë një figurë të respektuar në biznes. Nëse ndonjëherë ke dashur të jesh bosi i vetvetes, do të mbledhësh kollaj një fuqi punëtore të talentuar. Njerëzit gëzojnë të punojnë për ju, sepse e dinë se jeni njeri që e mbani fjalën.

DEMI
Eshtë e dobishme të punoni me një ekip artistësh. Do të mësoni disa teknika të vlefshme që do të shpejtojnë përparimin tuaj. Mos hezitoni të përqafoni një teknologji të përparuar. Ju gjithmonë mund t’i bëni gjërat me dorë kur të keni kohë. Tani për tani, ju keni një afat. Aftësia juaj për t’u përqendruar ju bën një student shumë të mirë. Megjithëse nuk e absorboni informacionin shpejt, nuk harroni kurrë atë që keni mësuar. Nëse kaloni çdo ditë në një kurs studimi, mund të përfitoni kualifikime të vlefshme.

BINJAKET
Ju përballeni me një konkurrencë të fortë për një punë. Mos hezitoni të vini theksin në shkathtësinë tuaj. Një aftësi për të kryer shumë detyra ju bën një kandidat shumë tërheqës për këtë pozicion. Perspektivat tuaja për fitore janë veçanërisht të forta nëse puna në fjalë ka një element shpirtëror. Do t’ju kërkohet të merrni përgjegjësinë për çështjet financiare të dikujt. Transparenca është sekreti i suksesit tuaj. Sa herë që dikush ka një pyetje në lidhje me vendimet tuaja, ju keni dokumentet që mbështesin arsyetimin tuaj. Ju fitoni besimin e të gjithë të interesuarve.

GAFORRJA
Luftoni për një hapësirë në një kurs të avancuar. Do të gëzoni të punoni me një mësues entuziast. Studimi me këtë mësimdhënë do të ndihet më shumë si argëtim sesa punë. Nëse i luani letrat tuaja si duhet, do të fitoni vlerësime më të mira. Përdorni kualifikimet tuaja për të marrë një punë që përfshin udhëtimin. Puna me një partner do t’ju lejojë të krijoni diçka me vlerë të qëndrueshme. Megjithëse keni aftësi të shkëlqyera ndërpersonale, ju mungon eksperienca për të nisur një biznes. Bashkohuni me një ekspert të kalitur; ju të dy do të përfitoni nga kjo aleancë.

LUANI
Dëshirat tuaja sensuale nuk mund të frenohen. Rrokeni këtë mundësi për një takim të pasionuar, një trajtim luksoz spa, ose parfum të ri. Nëse e trajtoni veten me gjërat më të mira në jetë, do t’ju bëjë më tërheqës. Jini sa më precizë me një projekt të kërkuar. Performanca juaj e përsosur do të tërheqë detyra më të mëdha dhe më të mira. Kërkojini një miku të Binjakëve apo Virgjëreshës, që janë të orientuar nga hollësitë, që të kontrollojnë punën tuaj para se ta dorëzoni atë. Ata do të vërejnë disa gabime që mund të korrigjohen me lehtësi.

VIRGJERESHA
Nëse kërkoni dashuri, mos prisni që t’ju afrohen. Duhet të keni një qasje proaktive në skenën e takimit. Kur takoni dikë interesant, kërkoni që të dilni me të. Besimi juaj do të rritet kur të mësoheni me marrjen e iniciativës. Pak njerëz mund t’i rezistojnë hijeshisë tuaj. Zhvillimi i aftësive tuaja krijuese do të jetë shpërblyes. Shfrytëzojeni këtë mundësi për të studiuar me një artizan të aftë. Metodat e tyre do të jenë të lodhshme, por mbresëlënëse. Falë mësimit të tyre, ju do të jeni në gjendje të shisni punën tuaj për një fitim të madh.

PESHORJA
Intensifikimi i rutinës tuaj të ushtrimeve fizike do t’ju shpejtojë drejt arritjes së një qëllimi sa i përket gjendjes fizike. Zgjidhni një sport ose stërvitje që përfshin hirin, stilin dhe saktësinë. Ju do të tërhiqni shumë shikime admiruese duke u bërë më fleksibël. Nëse jeni vetëm, nuk do të zgjasë dhe shumë. Familja varet prej jush për ta udhëhequr. Ata e vlerësojnë se nuk e shihni botën në terma absolute. Ju jeni në gjendje të shihni pikëpamjen e të gjithëve. Falë mendimit tuaj të dhembshur, njerëzit në anë të ndryshme të gardhit mund të bashkohen dhe të eleminojnë diferencat e tyre.

AKREPI
Zhytja në një romancë mund të duket emocionuese. Ju nuk jeni tipi që gëzon marrëdhënie të sjellshme. Kur bini në dashuri, ju konsumoheni me dashurinë tuaj. Kjo do të thotë të shpenzoni së bashku çdo sekondë të mundshme, duke përmbushur dëshirat tuaja të ndërsjella. Rrëmbeheni. Jeni vetëm? Një person dëshiron të të njohë më mirë. Mos u mashtroni nga sjellja e tyre zyrtare. Sapo të jeni vetëm, do të shihni një anë emocionuese të admiruesit tuaj. Së bashku, ju do të ndërtoni një jetë që është emocionalisht dhe fizikisht e kënaqshme.

SHIGJETARI
Nëse ke dashur ndonjëherë të zotërosh shtëpinë tënde, ke një mundësi për ta bërë këtë. Vendosni një depozitë në një vend që ka nevojë për shumë kujdes. Rikthimi i kësaj prone në bukurinë e saj origjinale do të jetë një punë e bërë me dashuri. Disiplina dhe puna e madhe shpërblehen. Të ardhurat tuaja janë stabilizuar, duke ju lejuar të bëni disa plane afatgjata. Në të kaluarën, kryerja e një blerje të tillë do t’ju mbushte me frikë. Tani ju jeni gati për të ndërtuar pasuri dhe për të hedhur rrënjë.

BRICJAPI
Pjesëmarrja në një organizatë politike, grup shoqëror ose klub debatesh do t’ju japë kënaqësinë intelektuale që ju dëshironi. Është argëtuese të shkëmbeni debate të nxehta. Nëse kujtoheni që kurrë të mos bëni vërejtje personale, ju do të dilni miq të mirë,. Gatishmëria juaj për të marrë rreziqe shpërblen. Në vend që ta ngjisni yllin tuaj pas dikujt tjetër, ju jeni të gatshëm të nisni një biznes, të shkruani një libër ose të bashkoheni me një organizatë për të ndihmuar ata që janë në nevojë. Përfitoni më shumë nga një mundësi për të çarë rrugën tuaj në jetë.

UJORI
Puna me materiale të prekshme është shumë zbavitëse. Pavarësisht nëse jeni duke përgatitur brumë, formuar argjilë ose prerë e pëlhurë. Gjëja më e rëndësishme është të vini mënjanë punë për hir të mjeshtërisë. Ju mund gjithmonë të rifilloni punët e mërzitshme më vonë. Lini frymëzimin të marrë kontrollin. Gatishmëria juaj për ta bërë botën një vend më të mirë fiton admirimin e të gjithë atyre që takoni. Në vend që të uleni dhe ankoheni, gjeni mënyra për të korrigjuar problemet sociale. Kjo mund të përfshijë çdo gjë, që nga ushqimi për të pastrehët, deri tek mbjellja e pemëve.

PESHQIT
Gjetja e mënyrave për të shprehur veten duhet të jetë përparësia juaj. Ju jeni bekuar me shumë talente krijuese. Një pjesë e rëndësishme e jetës suaj duhet t’i kushtohet pikturës, hobeve, muzikës ose aktrimit. Kur nuk ushtroni muskujt tuaj artistikë, ju bëheni të zymtë. Njerëzit gëzojnë të punojnë me ju. Kjo për shkak se ju keni një aftësi për t’i bërë të gjithë të ndihen të vlefshëm. Edhe krijuesit më të mëdhenj përpiqen të fitojnë miratimin tuaj, duke respektuar stilin tuaj të menaxhimit.