Dashi-Dashuria dhe jeta në çift

Më 10 tetor 2017, Jupiteri del nga shenja e Dashit, pas një qëndrimi prej më shumë se një vit. Gjërat do të fillojnë të qetësohen ngadalë dhe të kthehen në normalitet. Por tani për tani, ka ende vend për të vepruar.

Gjatë pjesës së parë të tetorit, në jetën në çift të Dashit do të ndikojë Jupiteri, Dielli dhe Merkuri. Dielli qëndron këtu deri në 23 dhe Merkuri deri në 17. Më 14 tetor dhe më 22 Mars, vjen Venusi.

Ka shumë shqetësime në jetën tuaj në çift, më shumë gjatë pjesës më të madhe të tetorit sundimtari i jetës bashkëshortore – Venusi – është në lidhje me Marsin. Pra, do të ketë sfida, ndryshime, shpërthime të forta, ndoshta edhe debate. E gjithë kjo është emocionuese, por edhe e lodhshme.

Harmonia dhe fati në dashuri janë të fokusuara në datat 14-22 tetor.

Karriera dhe Financa

Gjatë dy dhjetëditëshave të para të tetorit 2017 (deri 22 tetor) jeta juaj nuk është aq e lehtë, sepse Marsi është në shenjën e Dashit, nga ku ai sjell një gjendje tensioni me Saturnin. Mund të presësh që të bësh përpjekje të mëdha dhe të mos jesh aq efektiv sa duhet,priten situata të komplikuara, pengesa, vonesa. Ju mund ta kaloni këtë në sajë të këmbënguljes dhe durimit tuaj.

Është një term që është shumë i ndikuar nga ndërveprimet me njerëz të ndryshëm, qoftë konkurrentë, kolegë, bashkëpunëtorë ose bashkëpunëtorë.

Financiarisht, pjesa e dytë e muajit tetor 2017 është më premtuese sesa e para, dhe gjatë dhjetëditëshit të fundit, mënyra të ardhurat tuaja mund të shtohen,mund të merrni një dhuratë të konsiderueshme ose një fitim tjetër të rëndësishëm material.

Shëndeti

Tetori 2017 mund t’i sjallë Dashit disa problem shëndetësore, veçanërisht gjatë dy dhjetëditëshave të parë. Aspekti i vështirë që Saturi bën me Marsin, sundimtarin e Dashit, që ndodhet në një pozitë delikate, mund të jetë shqetësues nëse imuniteti juaj është i ulët ose nëse keni pasur probleme të mëparshme.

Gjithashtu, plagët përmes pakujdesisë dhe episodeve të dhimbshme nuk janë jashtë diskutimit.

Organizoni një aktivitet të përbashkët me miqtë tuaj dhe takoni njerëz të rinj!

Demi -Dashuria dhe jeta në çift

Tetori 2017 i sjell Demit lajme të mira – në fakt një lajm shumë i mirë.

Më 10 tetor, Jupiteri futet fuqishëm në shenjën e Demit, ku do të qëndrojë deri në nëntor 2018. Ju jeni në një vit plus për zgjerimin dhe lulëzimin e jetës personale.

Shenjat e para të dashamirësisë Jupiteriane mund të shfaqen edhe gjatë dhjetëditëshit të fundit të tetorit 2017, kur përfitoni nga një bashkim i mrekullueshëm Sun-Jupiter. Pritet një ngjarje të lumtur, një arritje apo mundësi të veçantë.

Për ju pritet një fat i mirë edhe gjatë dy dhjetëditëshave të parë. Gjatë gjysmës së parë të tetorit, lidhja Venus-Mars I sjell Demit aftësi seksuale, aktivitet intensiv erotik, romancë, pasion dhe aventurë.

Karriera dhe Financa

Ju keni rritje përgjegjësie dhe një sukses në jetën profesionale, me shanse të mëdha për të dalë jashtë.

Tetori mund të jetë produktiv në fushat si intelektuale, artistike / krijuese, por edhe aktivitete administrative / organizative. Ju jo vetëm që keni mundësi të tregoni aftësitë dhe talentet tuaja, por edhe autoritetin tuaj në fushën tuaj të ekspertizës.

Financiarisht, pjesa e dytë e muajit duket të jetë me fat, sepse Mërkuri – është së bashku me Jupiterin –përfitim i madh – gjë që do të sjellë produktivitet.

Shëndeti

Rekomandohet që të kujdeseni më mirë për veten gjatë tetorit 2017.

Sidoqoftë, duhet të kujdeseni për , higjienën me kontrollet mjekësore. Takoni mjekë, terapistë, trajnerë e kështu me radhë.

Shkoni në palestër ose shihni një stilist, provoni një recetë të re!

Binjakët -Dashuria dhe jeta në çift

Tetori është i mbushur me mundësi, por mund të jetë gjithashtu e paqëndrueshme ose e ndryshueshme.

Bëhet fjalë për një perudhë të tunduar dhe shpeshherë dhe impulsive.

Saturni – i vendosur në shenjën e binjakëve, – mund të veprojë deri në fund të vitit, kur të hyjë në një shenjë tjetër dhe më në fund t’ju japë paqe.

Karriera dhe Financa

Nën drejtimin e Jupiterit, jeta profesionale e Binjakëve do të lulëzojë, do rritet dhe përmirësohet. Ju do të punoni shumë – kjo është e vërtetë – por me më shumë entuziazëm dhe kjo do t’ju japë më shumë kënaqësi.

Disa arritje ose mundësi mund të fillojnë të vijnë në rrugën tuaj duke filluar me dhjetëditëshin e fundit të tetorit 2017, kur Jupiteri formon një bashkim të bukur me Diellin.

Dy dhjetëditëshat e parë janë veçanërisht të favorshëm për përpjekjet artistike / krijuese, sportet dhe përpjekjet promocionale.

I gjithë tetori do të jetë me fat për Binjakët, por nga pikëpamja financiare gjërat shkojnë më mirë gjatë pjesës së dytë të muajit.

Shëndeti

Jupiteri fillon të ndikojë në shëndetin tuaj dhe do ta bëjë këtë në një mënyrë pozitive për rreth një vit duke filluar nga tani.

Bëni maksimumin e mundësive që vijnë në rrugën tuaj dhe largohuni nga konfliktet!

Gaforrja-Dashuria dhe jeta si çift

Tetori pritet të jetë muaji më me fat për Gaforret. Momentet e bukura do të jenë të pafundme.

Niveli juaj seksual arrin lartësi të reja, dhe zemra juaj është plot me lëvizje romantike. Yjet rreshtohen për ta sjellë dashurinë në rrugën tuaj.

Shumë shumë të gjithë që kanë vend në zemrën e tyre për dashuri do të jetojnë një histori dashurie gjatë këtij muaji .

Konfigurimi bëhet shumë aktiv që nga dhjetëditëshi i dytë i tetorit, falë bashkimit të mrekullueshëm Diell-Jupiter.

Karriera dhe Financat

Me Jupiterin gjithça do të shkojë mirë. Do të keni forcën dhe energjinë e duhur për të ecur para.

Dielli dhe Jupiteri në shenjën e Gaforres do të bëjnë të mundur që kjo e fundit të marrë disa lajme mjat të mira. Bashkimi Diell-Jupiter premton kreativitet, rrethana të dobishme, sukses dhe para.

Shëndeti

Mund të ndodhë që situata të ndryshme mund të çojnë në nervozizëm, ngutje, prirje të përqendruara në konflikt apo rrezik të aksidenteve.

Ju duhet të shmangni stresin dhe të kujdeseni për veten.

Kaloni më shumë kohë duke bërë diçka kreative ose në një hobi!

Luani -Dashuria dhe jeta si çift

Dashuria nuk është një forcë e veçantë për Luanin gjatë tetorit 2017, sidomos gjatë dy dhjetëditëshave të parë.

Pra, gjërat nuk shkojnë gjithmonë ashtu siç mund të dëshironi, dhe nëse përpiqeni të ndryshoni situatën, mund ti bëni gjërat edhe më keq.

Disa çështje mund të lidhen me paratë ose sendet e tjera me vlerë ose, ndoshta, fëmijët. Filloni të negocioni në mënyrë të drejtë me palët e tjera.

Gjatë tetorit 2017, pasuria juaj më e mirë është dialogu.

Karriera dhe Financat

Fuqia e mendjes sundon gjatë gjithë tetorit 2017, sepse në shenjën tuaj kalon Dielli, Merkuri, Venusi dhe Marsi.

Intelekti i Luanit është i gjallë dhe jeni jashtëzakonisht të talentuar për punë krijuese, për zbulimin, asimilimin, punën ose transmetimin e informacionit, llogaritjet, shkrimin, novacionin e kështu me radhë.

Aftësitë komunikuese të Luanit theksohen shumë mirë dhe bindja e tyre është e pashembullt. Ju bëni një punë të mirë në shprehjen e vetes përmes të folurit, si dhe përmes shkrimit.

Paraja është një sfidë gjatë tetorit 2017. Duket se ju punoni shumë për ta grumbulluar atë, por gjithashtu mund ta humbni lehtë ose ta shpërndani atë larg. Ju duhet të tregoni një kufizim më të vogël dhe të mendoni nirë para se të ndërmerni një hap të rëndësishëm.

Shëndeti

Gjatë tetorit aftësitë fizike të Luanit nuk janë të mira. Burimet janë disi të kufizuara, prandaj nuk duhet të bëni një përpjekje shumë të madhe ose një stërmundim të madh.

Çelësi i mirëqenies së Luanit gjatë tetorit 2017 është ekuilibri. Nëse balanconi përpjekjet dhe pushoni mirë, do të ndihesh më mirë gjatë gjithë muajit.

Investoni në diçka të bukur apo të dobishme për shtëpinë tuaj!

Virgjëresha-Dashuria dhe jeta si çift

Me Marsin dhe Venusin e vendosur në shenjën e Virgjëreshës, pjesa e parë e tetorit 2017 është plot pasion dhe romancë.

Prania e Marsit dhe Venusit në shenjën tuaj flet për ngjarje emocionale, por gjithashtu mund të çojë në vendime shumë subjektive. Venusi lë Virgjërën më 14 tetor 2017, duke drejtuar zgjedhjet romantike drejt shqetësimeve praktike: paratë, gjërat me vlerë, investimet e kështu me radhë. Më 10 tetor 2017, Jupiteri hy në shenjën tuaj duke ndikuar në zgjedhjet intelektuale, udhëtimet dhe komunikimet.

Karriera dhe Financat

Vullnet i fortë, plane ambicioze, iniciativë dhe veprim – këto janë rezultatet e ndikimit të Marsit në shenjën e Virgjëreshës deri më 22 tetor 2017.

Ju provoni veten të jeni një kundërshtar i denjë dhe reagoni menjëherë në çfarëdo sfide. Ju mund të zgjidhni shumë çështje gjatë këtij afati, por në mënyrë që të keni sukses ju duhet të shmangni impulsivitet.

Aftësia për të menaxhuar financat janë shumë të stimuluara dhe mund t’ju drejtojnë drejt biznesit apo ndjekjeve të tjera që synojnë të rrisin të ardhurat, drejt blerjeve, të gjitha llojet e transaksioneve apo kontakteve me mjediset financiare.

Më 10 tetor 2017 Jupiteri hyn në shënjën tuaj duke favorizuar aktivitetin mendor, studimet, shkrimin, ndjekjet që lidhen me komunikimin, lëvizjen, shkathtësinë dhe lëvizshmërinë.

Shëndeti

Prania e Marsit në Virgjëreshë ju bën të ndiheni shumë të fuqishëm gjatë dy dhjetediteshave të parë të tetorit. Dhe mund të keni më shumë energji, qëndrueshmëri dhe dinamike.

Problemi është se Marsi mund të sjellë irritimim, padureshmëri, dhe mund të rrisë rrezikun e aksidenteve, lëndimeve, hemoragjive, infeksioneve ose sëmundjeve akute. Rreziku rritet nga takimi që Marsi bën me planetin sundimtar të Virgjëreshës.

Merrni pjesë në një klasë, filloni të mësoni diçka të re, të punoni në një letër, të bëni disa kërkime!

Peshorja-Dashuria dhe jeta si çift

Pjesa e parë e tetorit 2017 nuk ju sjell kënaqësi të madhe në fushën e jetës së dashurisë. Venusi – planeti i dashurisë – dhe Marsi – sundimtari janë vendosur në një zonë joaktive të shenjës suaj.

Nuk do të ishte e çuditshme nëse keni arsye për t’u mërzitur ose frustruar, por nuk do të ishte për t’u çuditur nëse përjetontoni një dashuri të fshehtë, misterioze apo edhe të ndaluar.

Duke filluar në mesin e muajit, gjërat ndryshojnë. Më 14 tetor 2017, Venusi hyn në Peshore, duke reflektuar mbi ju, duke rritur hijeshinë dhe fuqinë e joshjes, duke i ëmbëlsuar gjërat rreth jush, duke i bërë ato më harmonike dhe sensuale.

Më 22 tetor Marsi gjithashtu hyn në Peshore, kështu që ditët e fundit të muajit bëhen me të vërtetë të favorshme për dashuri dhe pasion.

Karriera dhe Financat

Tetor 2017 është një muaj shumë aktiv. Në shenjën e Peshores kalojnë : Dielli, Merkuri, Venusi dhe Marsi.

Dielli dhe Marsi janë plot energji, nismë dhe ambicie. Venusi sjell fat dhe është një ekspert në bashkëpunimet dhe marrëdhëniet me publikun. Mërkuri mpreh mendjen, është krijues dhe plot ide, i shkëlqyer për komunikim, marketing, dhe llogaritjet .

Jupiteri qëndron në Peshore vetëm deri më 10 Tetor 2017, dhe pastaj shkon te Akrepi. Gjërat në njëfarë mënyre kthehen në normalitet. Por pozita e Jupiterit tek Akrepi është premtuese për financat e Peshores gjatë trembëdhjetë muajve të ardhshëm.

Shëndeti

Prania e Venusit ju dobëson, uln imunitetin tuaj ngacmon rreziqet e fshehura. Gjithashtu, Marsi i thekson këto tendenca.

Pozicioni i Diellit në Peshore mund ta kompensojë atë dobësi deri në një farë mase, por nuk mund t’ju mbajë të sigurt nga rreziku. Pra, Duhet të jeni të kujdesshëm, pozicioni i Diellit në shenjën tuaj nuk mund tju ofrojë çdo siguri të mundshme.

Kushtojini vëmendje vendimeve financiare .

Akrepi-Dashuria dhe jeta si çift

Tetori sjell me vete një ngjarje të rëndësishme: Jupiteri hyn në shenjën e Akrepit më 10 tetor 2017 dhe qëndron aty deri në nëntor 2018.

Bëhet fjalë për një ndjeshmëri më të lartë romantike dhe një probabilitet të lartë që ju do të bini në dashuri. Sido që të jetë, dashuria dhe seksualiteti – dhe gjithçka që lidhet me atë – bëhen fokusi kryesor.

Tani për tani, gjatë tetorit 2017, gjërat janë disi të turbullta. Venusi do të ndikojnë në humorin tuaj. Prandaj duhet që të ruani qetësinë.

Karriera dhe Financat

Hyrja e Jupiterit në shenjën e Akrepit më 10 tetor parashikon një periudhë lulëzimi që zgjat deri në nëntor 2018.

Jupiteri do ju sjellë fat dhe mundësi, është hapësi i horizonteve dhe dhënësi i mundësive për aventura dhe projekte në shkallë të gjerë.

Karriera Akrepi dhe horoskopi i parave 2017 mund të japin kontekstin për karrierën tuaj dhe horoskopin e parave për tetor 2017 (faqja hapet në dritare të re).

Shëndeti

Gjatë dy dhjetëditëshave të parë të tetorit 2017, pozicioni i Diellit nuk i premton Akrëpëve një shëndet plotësisht mirë, por pozicioni i Marsit në shenjë ka ndikim zbutës.

Dielli – i vendosur në “Akrep” – ju jep forcë.

Jini kreativ – vendosni imagjinatën tuaj në përdorim të mirë!

Shigjetari -Dashuria dhe jeta në çift

Tetori sjell një event madhor, Jupiterin, sundues i shtëpisë së dashurisë dhe erotizmit tek Shigjetari. Hyn në daten 10 tetor dhe qëndron deri në Nëntor 2018. Kjo gjë tregon për një rritje të dëshirës seksuale, një ndjenjë romanticiteti me të lartë dhe një propabilitet më të lartë që ju do te bini në dashuri. Në disa raste mund të tregojë që së shpejti do të keni femijë. Për momentin gjatë tetorit 2017 gjërat janë pak të errëta. Venusi- sunduesi i shtëpisë së lidhjeve është në levizje dinamike gjatë pjesës së parë të muajit por më pas do te bjerë në qetësi.

Karriera dhe financat

Hyrja e Jupiterit në Shigjetar në 10 tetor tregon për një shpërthim i cili do zgjasi deri në Nëntor 2018. Jupiteri sjell fat dhe mundësi, hap horizonte të reja dhe jep një ndjenjë të madhe për Aventura dhe projekte te reja. Gjatë tetorit 2017 Shigjetari do të ketë suksese që vijne nga bashkepunimi në grup, fokusi dhe nga ndihma e miqve dhe te afërmve. Financat do të lulezojnë gjatë kësaj periudhe.

Shëndeti

Gjate 2 javëve të para te Tetor 2017 pozicioni i diellit nuk i premton Shigjetarit një gjendje të mirë fizike edhe pse kjo kompensohet nga efekti i Marsit, i cili është në një pozicion të mirë.Gjatë pjesës tjetër të muajit Marsi dobësohet dhe Dielli ju jep më shumë fuqi.Domethënë që gjithçka vërtitet rreth balancës. Në qoftë se kujdeseni për shendetin tuaj nuk ka asgje per t’u frikësuar.

Bricjapi -Dashuria dhe jeta në çift

Gjatë pjesës së parë të tetorit 2017, Venusi, është mjaft afër Marsit për të kapur energjinë dhe pasionin e saj të nxehtë. Mund të bëni një udhëtim, studime, do të merreni me kulturë, ose me vlerat shpirtërore.

Gjatë pjesës së dytë të muajit ka një bashkim të dukshëm mes interesave personale dhe profesionale, të dashurisë dhe famës.

Jupiteri në shenjën tuaj do të sjell fat dhe mbarësi.

Karriera dhe Financat

Në shenjën tuaj do të futet Dielli, Merkuri, Venusi dhe Marsi. Të gjitha këto tranzita nxisin një interes të veçantë në status dhe profesion, energjizojnë nismën dhe krijojnë vendime. Natyrisht, arritjet arrihen: nganjëherë përmes betejave, herë të tjera përmes diplomacisë ose lidhjeve, shpesh përmes inteligjencës dhe aftësive.

Gjatë dhjetëditëshit të fundit ka një shans që të fitoni më shumë para, papritur.

Shëndeti

Tetori vjen me ditë paska të stresuara. Gjithashtu, takimi midis Marsit dhe Saturnit – mund të jetë një kërcënim për shëndetin tuaj gjatë fillimit të muajit.

Ju duhet të shmangni, lëndimet, aksidentet, infeksionet dhe inflamacionet.

Vendosni prioritetet tuaja drejt dhe përqendrohuni në to një nga një!

Ujori-Dashuria dhe jeta si çift

Pjesa e parë e tetorit 2017 është më shqetësuese kur vjen puna te jeta juaj e dashurisë: Venus – planeti i dashurisë – është së bashku me Marsin kur takohen me Saturnin mund të shkaktojë pakënaqësi në shenjën e Ujorit.

As pozicioni i Mërkurit nuk mund të ndikojë në fushën e erotizmit, pasi nuk është aq i fortë gjatë pjesës së parë të muajit. Pra, gjërat lëvizin shumë ngadalë dhe ka shqetësime lidhur me probleme të mundshme në jetën tuaj të dashurisë.

Por pas 17 tetorit, ju hyni në një epokë të re: Mërkuri kryeson drejt një lidhjeje me Jupiterin. Kështu që pjesa e fundit e muajit vjen me ngjarje të lumtura.

Karriera dhe Financat

Shqetësimet financiare janë ende të pranishme gjatë pjesës së parë të muajit. Ndikimi i Venusit dhe Marsit (deri më 14 dhe 22 tetor), sjellin fat më të mirë. Bëhet fjalë për paratë që vijnë nga partneritetet, dhuratat, trashëgimet dhe lidhjet me bankat ose sigurimet.

Shëndeti mendor dhe fizik

Gjatë tetorit ju nuk duket se keni problem fizike. Por morali juaj mund të marrë një goditje ndërsa stresi dhe nervozizmi mund të rriten.

Për më tepër, takimi mes Marsit me Saturnin, sjell disa rreziqe për lëndime ose sëmundje akute, me shumë gjasa të shkaktuara nga pakujdesia.

Mbani gjërat drejt dhe mos merrni rreziqe të mëdha financiare!

Peshqit-Dashuria dhe jeta si çift

Me Venusin dhe Marsin të vendosur tek Peshqit gjatë pjesës së pare të Tetorit, do të keni ndjenja dhe impulse të forta që te fokusoheni më shumë tek pjesa juaj më e mireë. Mërkuri nuk do të ndikojë mirë në jeten tuaj në çift, sepse është viktima e dyshimeve. Atmosfera qetësohet gjatë pjesës së dytë te Tetorit kur Merkuri ndryshon shenjë. Gjatë kësaj kohe keni mundesi të krijoni një lidhje ose një event të lumtur.

Karriera dhe Financat

Ka shumë dyshime tek Peshqit përsa i përket financave. është shumeë e lartë mundësia që biznesi ose investime që keni bërë mos tju shkojnë siç duhet. Mbase mund të merrni një trashëgimi ose disa para nga personat që ju rrethojne. Bashkëpunimet gjatë pjeses së parë të Tetorit duhet të bëhen me shumë takt.Pas 10 Tetorit tek Peshqit hyn Jupiteri, I cili sjell lulëzim përsa i përket udhetimeve, studimeve apo dhe kontratave të biznesit.

Shëndeti

Pjesa e parë e Tetorit, madje 20 ditët e para janë të shënuara nga një aktivitet i ulet fizik, nje tendecë për t’u stresuar për çdo gjë dhe ekspozim ndaj rrezikut të aksidenteve. Gjërat përmiresohen disi pak dates 10 Tetor ku Jupiteri hyn në Shigjetar dhe kjo sjell një mbrojtje për shëndetin e peshqve. Rifitimi i aktivitetit të plotë fizik fillon gjatë 10 diteshit të fundit të Tetorit. Duhet të keni kujdes për shëndetin tuaj.

Për të marrë lajmet e fundit të DuaLajm.com, ndiq edhe faqen tonë në Facebook