Ballina Horoskopi Kjo shenjë e horoskopit e arrin çdo gjë që i vë qëllim...

Kjo shenjë e horoskopit e arrin çdo gjë që i vë qëllim vetes

Të gjitha shenjat e horoskopit kanë karakteristikat e tyre që i bëjnë të veçanta.

Këtë herë ne jemi ndalur te Bricjapi, ku astrologët shprehen:

BRICJAPI

Serioz, mendimtar, ambicioz, synon suksesin në moshën e shtyrë. Është këmbëngulës, ka vullnet të madh, i mençur, shpirtëror, i pasigurt, por materialist dhe egoist.

Arrin çdo gjë që i përkushtohet. Nuk kërkon mirënjohje për veten. Kontrollon ndjenjat.