Disa njerëz besojnë se shenja e horoskopit është e lidhur drejt për së drejti me llojin e krimit që mund të kryejë një person.

Kërkuesite FBI-së  mbi sjelljen kanë kryer studime mbi kriminelë të njohur për dekada të tëra dhe tani një përfundim i ri ka dalë në dritë, kur është studiuar datëlindja e kriminelëve.

Lexojini dhe shini nëse vërtet përkojnë me personat që njihni:

GAFORRJA
Është shenja që zë vendin e parë për rekorde kriminale pasi njihen si vrasës pasionantë. Ata tentojnë të vrasin shumë herë dhe lënë shenja dalluese në trupat e viktimave të tyre në mënyrë që të dallohen nga vrasësit e tjerë. Këta vrasës shihen zakonisht si mendërisht të pa shëndetshëm.

DEMI
Zakonisht janë të përfshirë në aktivitete pastrimi parash, pasi shpesh shihen si persona të zgjuar dhe e shijojnë krimin e tyre pa ndërhyrjen e të tjerëve.

SHIGJETARI
Është shenjë që njihet për shkathtësi. Njerëzit e lindur nën këtë shenjë janë hajdutë, grabitës dhe vjedhës të veprave të artit. Zakonisht ata nuk i lëndojnë viktimat e tyre, vetëm në rast se do u duhet ta bëjnë një gjë të tillë.

BRICJAPËT
Përfshihen në krime të organizuara dhe zakonisht janë më sadistë se Akrepët.

VIRGJËRESHAT
Njihen si hakersa dhe vjedhës.

PESHORET
Janë zakonisht të korruptuar.

PESHQIT
Përfshihen në krime që lidhen me tregtinë e drogës.

LEXO EDHE:  Këto janë shenjat e Horoskopit që japin dhe shpirtin për ju

BINJAKËT
Nuk njihen për krime serioze, pasi zakonisht njihen për hajdutë dhe grabitës të veprave të artit.

LUANËT
Kanë tendencë të bëjnë krime për të rënë në sy, por nuk bëjnë krime të papërfillshme.

AKREPËT
Konsiderohen si vrasës me pagesë, pasi janë gjakftohtë.

UJORI
Shihet si batakçi dhe haker, pasi janë shumë manipulatorë.

DASHI
Janë gjaknxehtë por nuk i zgjat shumë inati. Mund të krijojnë konflikt shumë thjesht, por nuk shkojnë deri tek vrasja. Gjithsesi, më mirë të mos e trazoni ujin!