Pas përfundimit të festave të fundvitit shqiptarët e ardhur në vendlindjet e tyre për të festuar kanë marrë sërish rrugët për t’u kthyer në Greqi. 

Ndërkohë gjatë kthimit në shtetiin Grek, emigrantët shqiptarë po përballen me pritjen dhe radhët e gjata në doganën e Kapshticës, e Kakavijës.  

Për emigrantët shqiptarë oushimet mbaruan, por për policët grekë festat vazhdojnë ende pasi mësohet se në të dyja pikat kufitare ata punojnë me sportele të reduktuara, kurse pala shqiptare vazhdon kontrollin duke punuar me 5 sportele.